Diensten

Taxi Noorderlicht heeft vakbekwame taxichauffeurs opgeleid in theoretische en praktijkgerichte sociale vaardigheden.

Het kan ook zijn dat u voor een bepaalde gelegenheid een grotere vervoersopdracht heeft waarbij bijvoorbeeld meerdere taxi’s nodig zijn en/of op meerdere momenten gedurende een dag of enkele dagen van taxi(‘s) gebruik wordt gemaakt. In zo’n geval is het ook mogelijk het totale vervoer voor een van tevoren vastgesteld bedrag uit te voeren.Ook hiervoor kunt u van tevoren overleggen met onze centrale.

Schiphol vervoer

Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers zijn bij Taxi Noorderlicht van harte welkom. Wij laten uw reis snel, veilig en voordelig beginnen.

Meer Informatie

Rolstoelvervoer

Onze speciaal uitgeruste rolstoeltaxi’s, rolstoelbussen of rolstoeltouringcars zetten wij in om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

Meer Informatie

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer is de expertise van Taxi Noorderlicht. Wij begrijpen dat u als drukbezet zakenman of -vrouw uw tijd zo efficiënt mogelijk wil gebruiken

Meer Informatie

Groepsvervoer

U wilt met uw vereniging, organisatie of bedrijf ergens naartoe? Van een gezellige avond uit tot een leuke dagtrip in binnen- of buitenland.

Meer Informatie

Zorg Vervoer

Zorgvervoer betekent medisch noodzakelijk vervoer, bijvoorbeeld wanneer u een behandeling in het ziekenhuis moet ondergaan.

Meer Informatie

Overig vervoer

Wij verzorgen verschillende vormen van vervoer. Altijd op maat en met optimale service.

Meer Informatie

Geïnteresseerd?

Zoek contact met ons op!
Start direct